Ylikansallinen kusetus

Trilluminati

luonnonvarat varastettu, alkuperäisväestö alistettu maat pakko lunastettu, uudelleen kaavoitettu, lain kouralla anastettu, valtio vallan valioille väylät valmistettu ennen näillä mailla on marjastettu, kalastettu, nyt tilalle uraanijalostamo rakennettu luonto saastutettu, ydinkärjin varustettu ja terrafamen hattupäässä hymyilee se kettu Käynnissä on järjestelmällinen puhallus, kansan kavallus, ylikansallisten kumarrus laajamittainen omaisuuden siirto yli rajojen, veronmaksajien rahojen ja luonnonvarojen. sähkönsiirtoverkko myyty carunalle, hintoja nostavalle veronkierto sapluunalle monopoli asemalle, karulle tarinalle seuraa jatkoo kun terveydenhuolto lähtee maailmalle.

Pohjavesien yksityistäminen, tieverkon, maan ja metsien yhtiöittäminen, tunnollisten työtä tekevien silmään viilaaminen, panaman paperit ja ylikansallinen kusetus, ylikansallinen kusetus, käynnissä on suuri ylikansallinen kusetus, valtio on yritys, käynnissä on suuri harvojen laariin satava ylikansallinen kusetus.

niin kauan kun sallitaan, oon verenimijä, omistusoikeus on vaan papereissa nimiä, näkemys on valoisa tai pimiä, saadaan ite valita, otetaan huikka giniä kyse ei oo siitä että mitä laki määrää vaan kuinka pitkään uskot että laki meitä määrää kuinka pitkään uskot että tuolla joku häärää ja väittää tietävänsä mikä on oikeeta mikä väärää, uskosta on kyse niin kun loppupeleis kaikes, uskomusjärjestelmä niin kun lääkäreiden maine, tai se et miehestä voidaan leikkaamalla tehdä nainen mut kaiken tän paskan pyyhkii jättimäinen laine, ja se on totuus, totuuden edessä kuolee totuus on piikki joka iskee suoraan suoneen, totuus on se joka kaiken turhan puoleen jättää valtaa pitävät näppejänsä nuolee.

Pohjavesien yksityistäminen, tieverkon, maan ja metsien yhtiöittäminen, tunnollisten työtä tekevien silmääb viilaaminen, panaman paperit ja ylikansallinen kusetus, ylikansallinen kusetus, käynnissä on suuri ylikansallinen kusetus, valtio on yritys, käynnissä on suuri harvojen laariin satava ylikansallinen kusetus.

koko pieni pieni suomi kärsii nytten darraa, talouspropagandaa mikä ei palvele kansaa, ympäristö huutaa muttei yhteiskunta vastaa , kuluttajat maksaa, kehitys on harhaa eliitille velka kasvaa mutta ei syytä huoleen, uusi maailmanjärjestys on saapunut jo suomeen moraalinen korruptio ominaista prosessille koko maailma tekee töitä yhdelle prosentille. "Bilderperkeleet juonimassa juonet, rahoittamassa maailmansotien molemmat puolet luomassa propagandaa uutisiksi mitkä nähdään huomenna niinkun demokratia, se on niille monopoli tuote massat tuomittu vastaan hurraamaan totutta ei voi kansanmurhata ei unohda ei anna anteeks ja voi menettää vaan kahleensa.

Pohjavesien yksityistäminen, tieverkon, maan ja metsien yhtiöittäminen, tunnollisten työtä tekevien silmään viilaaminen, panaman paperit ja ylikansallinen kusetus, ylikansallinen kusetus, käynnissä on suuri ylikansallinen kusetus, valtio on yritys, käynnissä on suuri harvojen laariin satava ylikansallinen kusetus.

Laita Trilluminati soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.