Loveen Lankeus

Asa

Tähän käy mikä tahansa mutanen maankolkka. Tarvitaan syntysanat ja rumpujen polkka. Myrrysmies yhden hiuksen kaikilta kerää, jotta voimme lähteä tutkimaan taudin alkuperää. Maataan hiljaa tänä iltana paikallaan. Hän kutsuu 100 naakkaa näykkimää vaivaista. Kertoo meille mistä masennus johtuu ja rupeaa ryömimään takas äitimaan kohtuun. Siellä kuolleet esivanhemmat soittavat koivuista kannelta taivaidenkannella, ja jos taikayö lammella heille nyt kelpaa niin pimeessä siimes heiluttaa hameensa helmaa. Luottehet lovis, korvista savua. Eikä valuva hissikuilu sydäntä satuta. "Heittäkää lastulla jos tarvitsette apua." Sanoo myrrysmies ja sisään portista kapuaa.

Jos lapsuus mennyt jo harakoille niin anna taivaan niskaamme tippuu. Ja jos tahtoo tavata esivanhemmat niin pitää ryömiä syvälle sinnuun.

Sisäänkäydä tästä karvasesta ovesta. Hän lapsille nostamassa tietoa lovesta. Outo maailma toisella puolella alkaa, mut shamaani ei saa portista toista jalkaa. Limaseinämät hankaa pistelevään partaa, tarraa kaikilla voimilla punaiseen lankaan. Hän kiskoo sisälle viimeset varpaat ja tajuttomana toiselle puolelle karkaa. Henkireiän portit suhahtaa kii ja poppamies irtaantuu matona meidän maailmasta. Hänellä on ketun ruumis lainassa. Nyt kuolleiden hännät heiluu tajunnan taivaissa. Luojan napanuoran päässä hän roikkuu, julmana äitimaan vatsahapoille haisten. Tavallaan hän ei ymmärrä yhtään mitään, mut tavallaan hän ymmärtää elämästä kaiken.

Jos lapsuus mennyt jo harakoille niin annetaan taivaan niskaamme tippuu. Ja jos tahtoo tavata esivanhemmat niin pitää ryömiä syvälle sinnuun.

Siitä vaan naama edellä naarautumaan, naaraan kitkerään haarautumaan. Shamaani pimeyteen nokkansa tunkee, nolla vuotiaaksi kroppansa tuntee. Hei! Kaikki voi syntyä uudestaan. Häpyhuulesta hieroa, suoraa tietoa. Sisältöä laatan, siivillä naakan, lausumme matkalla kuolleiden maahan. Kun tulimme tänne ei ollut mitään ja kun lähemme täältä ei edes sitäkään. Matoja poskilla multaan itämään ja pääkallo on koti kovakuoriaisen. Maapallon elo, kuva kuolevainen, lankee loveen tai palasiksi lohkee! Tein paperista sulle avaruusaluksen, mis on esi isien antamat ohjeet.

Laita Asa soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.