Pirunpihka

Asa

Pienet aivoni jäänyt raksuttamaan, naksuttavaa. Ei unta viel aamullakaan. Pääs värähdellen tajunnan jaksoluvut, madonlakkien kuivuneet kuvut ja korvissa sulut. Sisällä en pysty tietoa pitämään niinpä pistän pitkin pitäjää raakileita itämään. Juoksen kadulla toitottaen yhtä totuutta, kaupungilla hehkutan loosini opusta. "Missä on tahto, siellä on tie" Ahmin latistavii lauseit, jotka ei minnekkään vie, kaivautuen syntyihin syviin ilman syytä. Sotken päät... sit koiton rohtoja myydä. Kun valheilla yritän pitää totuutta elossa, ääni väristen ymmärtämisen pelosta. Onneks tarkoitusperä huokuu kehosta jos maalatuil kynsillä kauppaa kuollutta hevosta. Silloin kutsun kautta nettilinkin saan... 1+1=3. Aah, Intiaan! Härmästä ribat, negatiiviset vibat. Oon valmis tapaamaan kaiken maailman shivat.

Myrrysmies vastomyrkkyy sihvaa ja heittelee rannalla tuuliin. Totuus punasta pirujen pihkaa ja pisaratartunnalla tarttuu huuliin.

Kuus piruu nousee, yheksää yllytetään. Puhelimet kii... systeemi hyllytetään. Etsivät löytää, kolkuttajille avataan. Tänä yönä yhdes untenmaailmassa tavataan. Tääl on lahko, jolla salainen teoria ja taikapölyy, joka vie mieleni mennessään. Sitä syvälle sukan varteen oon piilottanut, mut älä pliis kerro tästä Suomessa kellekkään! Tääl Intiassa pöllöpääksi mua haukutaan kun totuudet tahdon toisten asioista lausua. Suuri myrrysmies repeää naurusta... vetää hopeisen peilin esille laukusta. Jos pohjimmiltaan tietoista kaikki aine niin vain hullut voi tietää kaikesta kaiken, ja kun kevät tuo suomeen kauniita ilmoi niin tää totuudentorvi palaa reppu täynnä kirjoi.

Myrrysmies vastomyrkkyy sihvaa ja heittelee vuorella tuuliin. Totuus punasta pirujen pihkaa ja pisaratartunnalla tarttuu huuliin.

Askelista jää läikkiä lätäköihin, känsiä käpälöihin äpäröinnist sanoil. Onneks liuos odottaa labrassa valmiin, myrrysmies taluttaa mut varastohalliin. Yks kaks tippaa kielelle kokeeksi. Antidootti alkaa vaikuttamaan liian nopeesti. Yskin räin leikkauspöydäl korahtelen, ei oo olemassa kaikkitietävii oraakkeleit. Myrrysmies sanoo, "Tuon vastamyrkyllä kurin, liian monen muistan miettineen itsensä nurin." Tuulen alla seuraillut seerumin voittokulkua. Taivaista tulee tulimuurahaisii oikosulkuna. Nyt oon entisest varjo, viiru vain... en ois ikinä uskonut, et tiedonjanoni hiipuvainen. Tää on tarina kuinka paatoksellisest miehenalusta jää jäljellä pieni tärisevä hiirulainen. Jokaisella riittää uskoa ilman näyttöä, mut toisil ei oo sille uskolle mitään käyttöä. Vain Tutkimaan vapaa, oivalluksen takaa, kun totuutta ei voi toinen toiselle jakaa.

Myrrysmies vastomyrkkyy sihvaa ja heittelee katolla tuuliin. Totuus on punasta pirujen pihkaa, maankamaralla tarttunut polosien huuliin. Jos kadulla tapaatte totuudentorven niin sanokaa hänelle, "Hiljaa, suu kii!"

Laita Asa soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.