Sisään Ja Ulos

Asa

Molemmat himmaa, olemme ilmaa, yltäkylläisenä välillämme virtaa. Biosfäärin suurista suodatinpusseista tippuu alas avaruudesta hiljaa. Näppäillen koodia, hoi Gloria. Nyt kaisloja tiluttamassa kaunista oodia. Ei voi suuttua, ei voi hävitä ja turha väittää ettei kukaan välitä. Kun saniaiset ja hiukka hivenainetta ratsastamassa suurta fotosynteesin lainetta. Silmiemme edes ottaa vedyistä kiinni jo muuttuu meille vedeks. Gloria fysiikan lakeja koetellen kävelee toiveet tähtiin asti hinattuina. Kesälomal matkustaa Ahvenanmaalle rakentamaan Nelson Mandelalle tikapuita. Joukot hereil, silmät auki ystäville. Haihtuu savut, happee on vaa kyhärillä. Etkä sinä voi otsatukkaasi tukehtua kun sateenkaari lemäämässä kasvojesi ympärillä.

Hengitä Gloria kunnolla. Hengitä happea pullolla. Hengitä sisään, hengitä ulos ja anna voimien virrata. Hengitä gloria kunnolla, unholaan hengitä murheitas. Hengitä sisään, hengitä ulos ja...

Maailma ei tarvii parantaa, jos jättää rauhaa niin se pitää khyl itsestään huolen. Rytmeissä hengittäen, sykleinä uutta elämää mätänevistä kannoista luoden. Eli pistähän pitkällesi, ja katso kuinka kasvien rakastellessa saa ravintoa juuret. Se on terve kuu, terve päivä, terve ilma ja terve tuulet. Hengitä sisään sateen tuoksua, sumuvarjoa sulle aamutuimaan luotua. Ja puhalla ulos hetket heikkona, ahdistus pitkänä paineiden peittona. Tuska hengittämällä taivaaseen palava, saa sammaleet aamukasteensa samalla. Henkosella sisään koko maisema avara. Happee vetämällä ihminen paranna.

Hengitä gloria kunnolla. Hengitä happea pullolla. Hengitä sisään, hengitä ulos ja anna ilmojen virrata. Hengitä gloria kunnolla, unholaan hengitä murheitas. Hengitä sisään, hengitä ulos ja...

Kerran käy päivä lainassa. Keuhkot täyn, puolet maailmasta. Pallea kasvaa, rinta pysyy paikalla. Gloria juossut liian pitkään maailmalla. Nyt nillittämättä jättäytyy kilvasta, höökaa happee. Tää on kaikille ilmasta. Elämän helppous, himmaten hiukan löytyy sulle vanhempana selällään rentous. Hengitä sisään, hengitä lisää. Gloria kerranki antaa henkensä itää. Sulkee silmät, keveästi eksyy kuten veteraani joka lempeäksi leppyy. Eikä hengitykseen sisäänrakennettu rauha tuu juhlista tänä yönä laulamalla ehtyy. Lauhkeena rauhaa huokumaan jäämme päämme taivaas, kauemmaksi ei pääse. Kun iänikuinen elämää ruokkiva aine. Tää pilvenpäällinen isä ilma kaiken. Nyt Rakas laine, seläs parantajan maine leijuu tänne raikkaana läpi vieraiden maiden.

Hengitä gloria kunnolla. Hengitä happea pullolla. Hengitä sisään, hengitä ulos ja anna laulujen virrata. Hengitä gloria kunnolla, unholaan hengitä murheitas. Hengitä sisään, hengitä ulos ja tää maailma puhdista.

Laita Asa soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.