Enemmän kuin valmis

Aste

Tarinan opetus on kallis, mut sit oot enemmän ku valmis.

Aina kelannu et nyt mä oon valmis, no nyt mä oisin taas valmis, valmis tekee lisää, potkii ovet sisää, kiipeen huipulle vaa totee siel ei ole mitää, vetää alas kunnon slaalomii, tehdä samal kunnol baksonii, herätän vaa unelmat tosiks, en vedätä, mä herätän vaa unelmat tosiks, jos en tee mitää muut ku mitä mä rakastan, miten voin muka hävitä mitä en voi pitää rahas ja tehää nyt selväks heti kättelyssä samalla et se on sama meniks se maalii kuha on lähteny lavasta, noi, Aste moi, laske sun katse boy, mä lyön kertoimii vastaa ku laskelmoit, ooi, väläytä sun vaaraa, läväytä mua naamaa, näytä sun hampaat.

Joka ikinen aamu, on kaks vaihtoehtoo, voit luovuttaa tai uskoo, et joka kerta kun kaadut, tarinan opetus on kallis, mut sit oot enemmän ku valmis.

Aina kelannu et nyt mä oon valmis, nyt mä oisin taas valmis, valmistaudu, kanna vastuu, vasta alkuu, oon vast ottamassa haltuu, loppupeleis sama mitä teen, sisää meen, otan paikan, jos rakastan sitä teen mitä vaa sen etee et mä pidän sen, mä teen mitä vaa et lennän pitkälle, haen takas unelmani, se on alust asti ollu rakkaudest lajii, alust asti ollu ihan oma kivaa, aina lunastanu shekin jota skrivaa, aina nauraen, nuollu lautasen, fucked uppaan paskan asenteen ja hautaan sen, lapamadost aina kondax, käsi suoraks mimmi lehtee rondax.

Joka ikinen aamu, on kaks vaihtoehtoo, voit luovuttaa tai uskoo, et joka kerta kun kaadut, tarinan opetus on kallis, mut sit oot enemmän ku valmis.

Joka ikinen aamu, on kaks vaihtoehtoo, voit luovuttaa tai uskoo, et joka kerta kun kaadut, tarinan opetus on kallis.

Laita Aste soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.