Vastaaja feat. Mira Luoti

Aste

Sä jätit viestin vastaajaan, en sulle suostu vastaamaan. Me joku päivä tavataan, mut ei vielä. Kuin varjo kuljet vierellä, Sä oot jo käynytkin lähellä. Me joku päivä tavataan, mut ei vielä.

Joo, terminaalis lähtö vie, vika kuulutus mut en oo valmis lähtee viel. Aye, mun on pakko jäädä vähä viel, hei, venaa perillä ni nähää siel. Veli hei mul on tulevaisuus, eiliseen en tunne kaipuut. Lasissa kolkyt, Taustapeili mustana nyt on aika husklata, Toistelen kun mantraa, mun aika on nyt. Nyt on aika tuplata mul on kasvuu varaa, nään peilis mun ainoan vastustajan. Pienenä laitoin kädet ristii älä vastaa soittoo mä meen kipsii. Joo, mä haluun kerätä sit, satoa jota on niit käyny läpi elämäni. Mä vedän läpi mitä ikin sataa niskaa, mut viesti vastaajassa palasiks saa.

Sä jätit viestin vastaajaan, en sulle suostu vastaamaan. Me joku päivä tavataan, Mut ei vielä. Kuin varjo kuljet vierellä, Sä oot jo käynytkin lähellä. Me joku päivä tavataan, mut ei vielä.

Kato mä lennän taas, meen läpi seinän. Kaikki hyvin ei voi fiilistellä liikaa, hitto mikä tsägä kävi meikäl. En vastannu ku soitit viesti riipi selkäpiitsaa. Näihin kuviin näihin tunnelmiin, kaks sormee ilmaa ja peace outtii. Joskus iltasin kuvittelen et tuut mun uniin, kuiskii ikivanhoja intiaaniviisauksii.

Veli ole vesi meni miten meni pysy aiton itellesi ja mä uskon, uskon niinku jäbä usko muhun mutten ihan niin paljon. Aye, otetaa huominen sisää, puhalletaan ulos eilinen niinku se ei ois mitää. Aye, mä tiedän et mun pitää, viel vastata kutsuun mut se päivä ei oo tänään.

Sä jätit viestin vastaajaan, en sulle suostu vastaamaan. Me joku päivä tavataan, Mut ei vielä. Kuin varjo kuljet vierellä, Sä oot jo käynytkin lähellä. Me joku päivä tavataan, mut ei vielä.

Laita Aste soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.