Tuhansien hiekkateiden maa ft. Aleksanteri Hakaniemi

Aste

On Tuula tatuoinut lastennimet konttiin, sen juoppokuskin Talbot katoo horizonttiin. Me kesäyössä juodaan keppanaa, tää on tuhansien hiekkateiden maa.

Tää maa on mattolaituri. Suo, kuokka ja kaivuri. Rakastettava haisuli, yllättyneitä ei ollu ku taikuri. Kesäyös huutoni kaikuvi. Tääl tanssii viimene raikuli. Sairaalakaapu on ainoa paituli, ku moguli hän tä buli saa hebulin (yeah).

Pidetään lippu korkeella. Kummatkin jalat kaukana haudasta. Astetta enemmän nostetta. Aamuyölla parannetaan maapallo saunassa.

On Tuula tatuoinut lastennimet konttiin, sen juoppokuskin Talbot katoo horizonttiin. Me kesäyössä juodaan keppanaa, tää on tuhansien hiekkateiden maa. Mä nojaan vasten letkaliiterin pöytää. Tänään moni täältä onnensa löytää. Meijän noin miljoona itikkaa. Tää on tuhansien hiekkateiden maa.

Aikamiespoika ei aikaile, peli päällä ku paukitaa paikalle. (haha)haittaakse, povareis viruboolit, sorateiden virtuoosit. Tänäiltana nousee kannut, kunnes o sammunu kummatki lamput. Letkaliiterin lattia hallus, omieni keskel ikuista juhannust (yeah).

Pidetään lippu korkeella, Seittemän oikein, mut ekana hihnalla. Astetta enemmän nostetta. Aamuyölla parannetaan maapallo saunassa.

On Tuula tatuoinut lastennimet konttiin, sen juoppokuskin Talbot katoo horizonttiin. Me kesäyössä juodaan keppanaa, tää on tuhansien hiekkateiden maa. Mä nojaan vasten letkaliiterin pöytää, tänään moni täältä onnensa löytää. Meijän noin miljoona itikkaa. Tää on tuhansien hiekkateiden maa.

Laita Aste soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.