JNT

Iivo

Se ei oo mies eikä mikkää

Se ei oo mies eikä mikää, jos se kerran elämässään ota kunnolla turpaan ja itke. Promillet vers tilit miinuksel löysi puheluun ja entisen naisen perään kiire. Mallasta lämpimänä Tunteet kylminä. Räkäposkella pajatsossa hävii, ku onneonkijoilla lottovoitot on kotiovi tuopin hinnan jalakojen välliin sisäänpäin lämmenneis napapiirin sankareis ku nakkikiskan jonos pokkana parjaa ja sit kantikseina grouvist niinku taiteilija puolikuntosen duunarin korjaussarja postikorttiunelmii ja iltapäivälehtii raamattu suoritus nykyhautimaa takana loistava tulevaisuus, murheellisten laulujen maassa.

Herätään perjantaihin, kuollaan maanantaisin nyt valmistutaan hautajaisiin juodaan naidaan ja tapellaan et ollaan elos ja uskotaan parempaan Herätään perjantaihin, kuollaan maanantaisin et valmistutaan hautajaisiin juodaan naidaan ja tapellaan et ollaan elos ja uskotaan parempaan

kahvi mustana

- KESKEN -

Laita Iivo soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.