Hovinarri On Summonoitu

Jontti

Ne kömpii viemärin luukuista, ties mist naapuruston luukuist. Kuosikultistit päihdepäissään todistaa spektaakkelii lututs. Se on kato Ajan Henki, lyöty, syövytetty, elävält syöty. Tai ties mis resurssipäissään promoo jokasen hyötyy. Friikkisirkuksen hämmentävimmät olennot fiilistelee omaa groteskiuttaan, se on vähän diippi, mut niin se vaan menee. Ja Hovinarri on summonoitu taas saippualaatikolle kömpimään. Kunnes "tyttö vei mukanaan jänöjussin" tatskattu olkapäähän. Mut se oli kaikille parempi, vaik encore ois tottakai toivottu. Marginaaliväelle se kailotus oli jokatapaukses tarkotettu. Mielen mekanisoivaa römpötystä en oo ikin kuullu mitään nii rumaa. Täystuhost selvinny sano ku se blokkas tän lätyn masterin raunioilta. Täähän on paljolti idiotismin popularisointii vaan ja mikä ois populistisempaa ku paljon puhuttuu totuuttaa julistetaan. Mut ainakaan täällä ei tuomita, about hyväksytään semmosenaan. Ja jos oikeesti haluu eristäytyy itse luomaansa vankilaan, no mikäs siinä se on mitä on eikä se miksään siitä muutu, ellei operoi siis avaruudessa ja leikkaa rustonkin läpi luuhun. Fiilis on ku manaajal, ku se pykii riivajaisen pois. Yrittäny avautuu lähipubis vierus-Frankille et nois. No sehän tarjos toben oli muikeena ja mielissään sen tähden, et joku oli enemmän hiessä ku se, säpäleinä silmin nähden. Hovinarri pärähtää pahimpaan piinan purkuun, pahimpaan nitkuun. Ku jänöjussi-hutsu kutsuu, kandee vastaa, koska se on väkevä juttu.

(Derpos etsii junast friikkaa omia ratoja. Yhteiskuntakelvoton artisti pohjoispuolelt siltaa.)

Hovinarri on summonoitu

(Derpos etsii junast friikkaa omia ratoja. Ravintoketjun huipulla löyhkää musta magia)

Hovinarri on summonoitu

Hovinarri saapu mestoille shokeeraamaan niil vainoilujutuillaan. Sehän on mielenvikanen kato, sen takii se on niin metka. Mut kyllä tähän kaupunkiin aina yks mielipuoli sekaan mahtuu. Jahka se ymmärtää sieluntilansa mahtaa totuus sattuu. Mulla on kuviot kohillaan joten syynää ittees tukari. Vaik ohan tääl häriöitekiöitkin, niinku Morgellonin tauti. Toivoisin kovasti olevani väärässä avautuessani agendasta. Käsittääkseni jatkunu varsin pitkään ja se on sisäsiittosta. Seuraa siniverisii ja niiden linkkei pankkiirisukuihin. Valta kulkee verilinjoissa vapaamuurariloosien syövereihin. Ja wannabe tyranneja pukkaa sielt sun täält, muttei sattumalt, vaan valkkaamal. Montako kertaa sen pitää tapahtuu et menee jakeluun? Niinku rinnakkaistodellisuus kun kattoo pintaa syvemmältä. Ei se mustavalkost missääntapaukses oo, en oo nii väittänykkään. Vaik oha se lähtökohtasesti häiriintyneiden heebojen kuvio. Vaik siel ois kismaa silti samaa mielt siit et valta parasta huumet on. Kato sotakonetta, kato keskuspankkeja, kato kuka on ruorissa. Näit juttuja vaan joutuu metskaan mukavuusalueen ulkopuolelta. Saippuasarjan kulisseis sattuu ja tapahtuu niinku Tokoinrannassa. Kansalaiset niinku kärpäset lasipurkis ansas harhassa. Lokeroimalla lujitettu, näkymätön käsi, mut onkse Adam Smithin? Vai Adam Weishauptin? Vaik seki oli salee vaan renki. Mul ei oo akateemista pohjaa väittää näin röyhkeitä se on selvä. Ei oo myöskään terveel pohjal dumaa fiilispohjalt vuosien tutkimustyötä.

Hovinarri on summonoitu

(Derpos etsii junast friikkaa omia ratoja. Ravintoketjun huipulla löyhkää musta magia)

Hovinarri on summonoitu

Laita Jontti soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.