Kukkaislasten Kalmanralli

Jontti

Pannaan tampaten ooks ees selkärankanen? Ku DNA spiraalia luikertelee. Vapauden patouman purkauma. Psyyke skanffeis ja kosminen akkuna. Kurkisin föneistä skrivailin nää. Historian kirjat sekiksis niinku pää. Woodstockis Hendrikson kerran sankari. Skeba säpäleiks ei ollu Intia staili. Muttei mithiin ufot saapu jeesaa. Beatles ja Maharisi joogi freesaa. Atmosfääri transendentaaliks kertaheitol. Terästetään lysergeenihappolleet keitol. Pitäskö Hoffmannii tsygäilyst kiittää, ku hulluus näitä happopäitä niittää. Super-skunkit renkipojan ronkissa. Suoraan agentuurin sponssaamast labrasta.

Kerto Tajunnanportit auki vaikka väkisin. Ne aukee aina molempiin suuntiin. Rapasena kosmiseen ekstaasiin. Löytäsin jos tietäsin mitä etsin. Aivan sama kun pohjamutiin huuhtoudun. Homma hallussa pohjamutiin huuhtouduin.

Eihän ne muksut jaksa syventyy, lisko- systeemiin, se oli ajan kysymys, et Vesimiehen aika tai ties mikä aika, oli miten oli mieluummin pakkopaita ku porvariston hillitty charmi, saatananpalvonta kingii ja kuulii. Kukkaislasten kalmanralli 2000, jatkuu jatkumistaan ei sen loppunutta. Sielt Jodventtikin muksuna ammens, vaik mistään hiffannu oli aika sekiksis. Älyämpäri ja Doorsi narsistirokkarit pisti vibaa punttii niinku horror pokkari. Kasvavan nuoren kuuri kuosipitonen, niinku Rolling Stones ja Lucifer. Rationaalisuus pyyhittiin helvettiin, niinku luoti pyyhkäs M.L.K.:n ja Kennedyn.

Kerto

Laita Jontti soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.