Kaikki On Kujalla

Jontti

Talos on hulluja.

Se on turskii toisinaan fyysises maailmassa. Pohja on pohjaton jenkas alas suuntautuneessa. Sininen mies piipaa-autos roudaa frendei vittuun. Pikku kivakin syy kelpaa muilutuksen nitkuun. Kuka pitää rotii hyvällä, oikeet syyt sykkii syvällä. Oon teist mulkuist jyvällä, vaik omat ruuvitki löysällä. Taas eilen löysin itteni satuttamasta itteeni. Darroissani, vaivoissani, kroonisissa vaiheissani. Mut toisin ku luulit en ikipäivänä vainossa. Naiviudel ei pötki pitkälle täs maailmassa. Jos ei tunne vastustajaa, ei kandee hyppää rinkiin. Sanoinkuvaamatonta ois luikahtaa kerubin kenkiin. Mut mitä muuta se voi olla ku sulaa hulluutta? Et tauti on rokotust varten eikä rokotus tauteja. Immuniteetti iskuu, älkää antako injektoida. Oonks mä mies vai koira? Elää vapaana tai kuolla!

(Kerto) Nyt on korkee aika huomata, talos on hulluja. Kuule omil korvil me kuunnellaan pelkkii hulluja. Huipulle huoraamaan, talos on hulluja. Tätä menoo on varmaa et ne tekee meistäki hulluja.

korkee aika huomata, talos on hulluja. Kuule omil korvil me kuunnellaan pelkkii hulluja. Huipulle huoraamaan, talos on hulluja. Tätä menoo on varmaa et ne tekee meistäki hulluja.

Kaikki on kujal Kaikki on kujal Kaikki on kujal Kaikki on kujal

Kaikki on kujal Kaikki on kujal Kaikki on kujal Kaikki on kujal

Talos on hulluja

Pullosta tulluna, talos on hulluja. Ei täs voi muuta ku huutaa ja hakkaa rumpua. Jontti paha puku on luoda rappiost taidetta Koko sukupolvi vaihees kolmannel raiteel. Kyseenalast mainetta normeja vastaan, koska ne haluu rahaa tehdä, yksilöst massaa. Toi on paskaa, eikä osa luonnon suunnitelmaa. Sä kelpaat, turha alkaa ihanteisiin vertaa. Ne on harhaa, se on varmaa niinku tietosuuden herääminen. Sillon sä tulet huomaan et ne kuitenkin vedätti meit. Johtokunnas hulluja, kadulla spurguja, mediassa valheit jotka faktoiksi luultuja. Toleroitu boletus nyt vittuun se oletus. Eliitille on uhka auktoriteeteist vapaa olemus. Maalaisjärki käyttöön ja sit kelaamaan kerranki. Omil aivoil, omil taidoil tunne ittes omaks herraksi.

Kerto

Sulan hulluuden syöverit on mittaamattomat Diipeis niinku Lovecraft ku isken tiskiin faktat Mitäpä tässä katellaan 4. valtakunnan nousuu. Kaikil standardeilla täysin kakoo touhuu. Mogulit kertoo medialle mitä ne kertoo kareille Karit kertoo muksuille miten niiden tulee oleilee. Tietämättömyys ei oo tietotulvas selitys. Älä hyvä veli kuolematont sieluus myy. Vaan pysy väkevänä niinku meiän saarna. Fataalina niinku Van Helsingin vaarnat. Flipperi frankit, tajuntassa äänii. Kaikki on kujalla, stadist kohti läänii. Neurolepsii niille, Ritaliinii muksuille, Kosmopolitanii pimuille, säteilyy potilaille. Audioaktiivista mielialalääkitystä kajahtaa bunkkeriin koska tää on tätä

Kerto

Laita Jontti soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.