Sota On Sairautta

Jontti

Se on Jodventti, ja flexaton Rauhaa Sota on sairautta, jee Niin se menee

Se on tahdikkaampaa olla vaik julkkis kun disauttaa Pentagonin kuolonkulttii Jos rikkoo vihapuhelakei joutuu seulaan, Se on kato lietsomista kun puhuu jutut naulan kantaan. Sotatilas, pahas luupis, isosvihas Globaalis laskelmoidus poikkeustilas. Helvetti on irti ja meno ei oo freesi, Ota siinä relaa kun kaapissa on natsi. Rauhantila sisuksissa, sitä mä kultivoin. Maailmaa ei voi muuttaa mut itsensä voi. Ja siinähän se muuntuu samalla, kaikki samaa punast verta auringon alla Kovisten korviin tää kalskahtaa naiivilta, Mut jos kerran sen kokee niin mitä muut sitä haluu. Vaik lippu merkkaa mulle vaan tuulen suuntaa, Kunnioitan veteraanien suurta uhrausta V niinkuin Vapaus valahtamassa hiekkaan. Karma övärit tää läsähtää niskaan. Niin pääsee käymään jos hullut mellastaa, Ja kansan oman edun vastaisesti fanittaa. Jotta se tapahtuis, ukotus on must. Terrorikorttikin taas kehis, jännästi.

Sotatila sisuksissa, sotatila ulkona Kovin kalvakkaa, niinku kylmä kalkkuna Monta konfliktia maailmalla on meneillään? Irak, Afganistan, Pakistan, häh? Sekosin laskuissa, en haluu edes tietää. Kuka nyt haluis räjähtää kappaleiks, häh?

Hajoita, hallitse, jälleenrakenna. Esoteerinen motto, järjestys kaaoksesta

Raportti rautavuorelta kertoo, Et pysyvä sotatila on metodina mainio. Jäädy just ei sanoi millään kuvata. Sotateollisen kompleksin mielipuolisuutta. Seismisten liikkeiden ja säämanipulaatio. Guantanamo Baylta FEMA:n leireille, yo. NATO, Gestapo ja niiden strategiat. Tarkkailla, rangaista, pelossa rodissa Wackenhut, Falck, maailma on snadi. Saabi, Halliburton, siinä meille pari Jotka on rauhanmiehen kirjois kirosanoi. Verilinjat jättää jälkeensä verivanoja.

Varokaa niit sano Eisenhower aikoinaan. Kylmän sodan aikaan oltiin ydinpommin vainoissa. Hevosen G.I Joe, Chuck D on kovempi, Vaik Rambon Nepa oli vahva Gandhi on vahvempi. Must ei ikinä tehdä sotakoneiston ratast, Vaan varas joka hiffas et rauhas on paras Ja rauhan mies, saa laulaa viel. En oo rastapäissäni mut Bob Marleykin sen ties Se ei ole mies eikä mikään joka murhaa. Sama punast verta kaikki muu on huuhaa.

Sotatila sisuksissa, sotatila ulkona Kovin kalvakkaa, niinku kylmä kalkkuna Monta konfliktia maailmalla on meneillään? Tsetsenias, Afrikas, Etelä-Amerikas, häh? Sekosin laskuissa, en haluu edes tietää. Himobisnes, ihmisten lahtaus.

Hajoita, hallitse, jälleenrakenna. Esoteerinen motto, järjestys kaaoksesta

Ne kutsuu invaasiota rauhan turvaamiseks, Rauhaan pakottamiseksi, jälleenrakentamiseks. USA:n geopoliittiset imperatiivit. Globalisaation ylipappien diilit.

Laita Jontti soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.