Insomnia

Köyhä jonne

Muistojeni maailma se ei oo ku mustaa tai valkosta ja nyt mä nään harmaata outoi muotoja sun kallosta. Kopio kopio kopioo liian pitkään. Politiikon vastauksii ei mikään merkkaa mittään. Kummat konstruktiot vääristyy ja venyy mielen mukaan. Maaninen virnuilu alkaa katoomaan sun mielet sulaa. En kaipaa kalenterii, kello turha kapistus. Kuolleen miehen loppu kannettiin ja vika kakistus.

Pyörii sängyssä, ei edes hikoile. Hiipii kämpässä et muiden unet mee piloille. Mikä on mun ongelma, ei saa olla sun ongelma, mut miten teidän ongelmat on päässä minun ongelmina. Muistan joka kerran kun olen rikkonut ihmistä. Ne ihmiset joita ikävöin ei ne katoo silmistä. Mietin kaikkee sitä mitä oon jättäny sanomatta. Kaikkee mitä olis jos en olisi pelkuri ja rotta.

Ei auta bentsot, neuroleptit tai melatoniini. Tsolpideemist ongelma. En saa kontaktii vihollisiini. Pienenpienet pätkät ne on kaikki painajaisia ja unihalvaantuneen hallusinoin hautajaisista. Kaikki mun tavarat on väärässä järjestyksessä. Korjaan kaiken kuntoon neljältä aamuyön kärsimyksestä. Kuka kirjottaa näit muistilappui en nää lukee niit. Tarpeen kylkiluut näkyy, kiitti kaikesta ja kuulemiin.

Ne tutkii mun asuntoo osoittaa silmii fikkarilla. Lepositeis omas pedis fiktaalii noit mittaril. Kaikki ne epävarmuudet, traumat, pelot, harhat, faktat. Paino varmaa pilaroi, rystyset seinää hakkaan paskaks. Mikä minuu vaivaa? Onks pyydetty liikaa et sais painaa pään painuksiin rauhassa. Tarviin raitist ilmaa. Nukkues yhen yön mitä vaa mul menee hermot. Iltalääkkeiden aika ja valmistaudun haudan lepoon.

Ja ne äänet kertoo mitä minä olen. (x5)

Laita Köyhä jonne soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.