Avasin mun silmät

MKDMSK

Demonit mun pääs ei lähteny edes saarnaamalla, Kuka alle kakskybänen nukkuu ase tyynyn alla, Ollu kenestäkää varma, Oli luottamus vaa harhaa, Monet katoo tällä reitillä itteensä jahtaamalla. Mä en pelänny kuolla vaan pelkäsin herätä, Sanoin kaikki on hyvin vaikka oikeesti vedätän, Mä en nähny koko kuvaa näin vaa harmaana elämää, Ei ollu millää välii halusin vajota enemmän. Ku broidi lähti menemää, En tajunnu mitä on meneillää, Alle kolmekybänen kai se kuuluu siihe elämää, Oli pakko jatkaa matkaa ja nää asiat vaa selättää, Ei rypee enää enempää ku pakko perhe elättää. Kävin pohjal nousin takas uusil kengil, Salee olis ees hengis jos jatkanu samal lenkil, Poltin siltoja erotin frendit veljist, Käännä tahallee selkä näen ketä lyöt teräl ensin.

Mun oli pakko muuttuu nousta ja avaa silmät, Liian paljon pahaa pyörii mun ympärillä, Kaikkee mahollista maan ja taivaan välillä, Taistelu loputont ku pirul ja enkelillä.

Avasin mun silmät nyt mä ympärille nään, Mun pitää pysyy pystys ja ne menneet selättää, Kun maailma pyörii ympyrää ei voi jäädä paikoilleen, Mitä ikinä sä teetkin muista loppuun asti mee.

Kuolema saa odottaa nyt mun on pakko elää, Hämäräst aamun koittoon tää näytös syvälle vetää, Ei ketää kehe luottaa pari ystävää enää, Liian monet siinä kunnos hyvä jos huomenna herää, Meno menny deepiks ei missää oo mitää perää, Jengi vetää laput silmil tätä loputonta kehää. Piti rupee miettii elämän kuoleman välillä, Kun nyt mul on jotai mistä mä oikeesti välitän, En päästä irti ikinä eli jos et sä käsitä, Ni kokeile ihmees ni oot matojen ruokaa lähinnä. Harmittaa nähä vaa surullisii kasvoi, Tääl meininki on katos ainoostaa narun jatkoi, Siel mis mä kasvoin harvat ylös nousta jaksoi, Kyl mä tiiän monet tääl muutaki tahtois, Tapojen orjii ei ote irtoo lassoist, Ku vahvat ne vaa selvii nää on karuja faktoi.

Mun oli pakko muuttuu nousta ja avaa silmät, Liian paljon pahaa pyörii mun ympärillä, Kaikkee mahollista maan ja taivaan välillä, Taistelu loputont ku pirul ja enkelillä. 2x

Avasin mun silmät nyt mä ympärille nään, Mun pitää pysyy pystys ja ne menneet selättää, Kun maailma pyörii ympyrää ei voi jäädä paikoilleen, Mitä ikinä sä teetkin muista loppuun asti mee.

Laita MKDMSK soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.