Kipu Katoaa

MKDMSK

Nää varmaa miettii miks mä oon vitun diipeis kasvoin piireis mist koht on arkust tai ympäril tiilei, oon pihi sä tee siis et psykoottise kylmä viileit nähny ihan liikaa hyvä jos nukkuu ilman iisei, mut karkit ei mee tasan elämä on tälläst en oo nähny kulta lusikkaa ja koulus muistan välkät mutten valita ku ämmä päästä kyyneleen väljä Varsinki ku sain soittoo isobroidin kämpäst Lepää rauhas, toivon et kaikki on paremmi sä opetit et nois piireis ei kutsuta ketään kaveriks, oot tavara tai paperi oot huippu jätkä saletist, mutku ei oo mitää ni sä oot muita alempi, niin petaa ku makaa, siks varmaan joudut valvovaan, sä olet mitä syöt ja sä syöt mitä tarjotaan, karma peräs varjostaa ei sitä pääse karkuukaa sä odotat ja odotat et kipu pois jo katoaa.

Kipu katoaa kipu kipu katoaa x2 se katoaa tai ainakin toivo, ku ei kaikki haavat parane pelkästää hoidol. Kipu katoaa kipu kipu katoaa x2 se katoaa tai ottaa sust voiton, pidä kylmänä pääs ja pysy pelosta loitol.

Oon sisältä kuollu mut toivon vielä elossa ku elän keskellä synkkyyden ei kuolema enään pelota, mihin ollaan menossa kun ennen oltiin vedossa mut kaikel on veronsa elämää tääl kuolemast erota, ihan liikaa surunsoittost skidei ilman vanhempii, eikä se mee nii et niist tulee vaa muita vahvempii, toiset luovuttavat vaik vois yrittää ihan salettii ku ihan liian moni ampunu aivonsa tapettii.

Hietaniemi malmi taas yks kynttilä syttyy, vaik elämä antaa rystyy nosta se pääsi pystyy ilman lyhtyy kohti syksyy, mihin liene kaikki yhtyy ei elämä kaadu töyssyy (tai varjosyrjä hyppyyn), kipu on vaan tunne ja mä oon varmaan tunnevammane ku hiljaa muiden keskellä sisällä mä kannan sen tai sitten vaan pois hävii aikana annan sen sä meet läpi kivisen tien vai tietä siellä raivaten,

Kipu katoaa kipu kipu katoaa x2 se katoaa tai ainakin toivo, ku ei kaikki haavat parane pelkästää hoidol. Kipu katoaa kipu kipu katoaa x2 se katoaa tai ottaa sust voiton, pidä kylmänä pääs ja pysy pelosta loitol.

Laita MKDMSK soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.