Taistelevat metsot

Moog Konttinen

Mun beibin maku hirvee olla voi, Mutta pahinta mitä se kotiin toi Seinällä soitimoi Metsot, Taistelevat Metsot. Skitsot Taistelevat Metsot.

Kun katsot mihin vaan, tai minne vaan meet, Niin minkäs sille teet, kun näet älyttömät koristeet. Metsot, Taistelevat Metsot. Skitsot Taistelevat Metsot.

Ou, ou, ou häntä rakastan kyllä, Mutta jollei metsot lennä niin mun järki alkaa mennä. Metsot, Taistelevat Metsot. Skitsot Taistelevat Metsot.

Kun toimistosta tuun niin sinä ja minä Voitais olla kaksin, mutta linnut tuijottaa äänettöminä. Mä rakastan sua, mutta saan estot, Kun mua katsoo kiimaiset metsot.

Kun otan syliini sut yllättäen Silmäkulmasta näen tään Metsolan väen. Mä rakastan sua, mutta katoo kestot, Kun näen seinällä Taistelevat Metsot.

Ou, ou, ou kanssas katsella saippuaoopperat vois Kunhan metsot lentäis pois. Mä rakastan sua, mutta saan estot, Kun mua katsoo Taistelevat Metsot.

Uu, uu, uu, uu.

Ja kun me naapurille mennään kyläilemään, Mitä mä ensimmäiseks nään? Metsot, Taistelevat Metsot. Skitsot Taistelevat Metsot.

Mun beibin maku hirvee olla voi, Mutta pahinta mitä se kotiin toi Seinällä soitimoi Metsot, Taistelevat Metsot. Skitsot Taistelevat Metsot.

Mä katson kanssaan kaikki saippuaoopperat, Tietokilpailut ja keskusteluohjelmat, Mutta Metsot saa kyllä lähtee, Metsot himmentää mun tähtee.

Ja jollei ne lennä, niin mä voin mennä, Ja jos noi metsot jää, niin mä lennän yksinään. Mä rakastan sua, mutta saan estot, Kun mua katsoo Taistelevat Metsot.

Metsot, Taistelevat Metsot. Skitsot Taistelevat Metsot. Noi metsot seinällä alkaa liikkua, (Taistelevat Metsot) Ne juttelee mulle. (Taistelevat Metsot) Mun täytyy päästä pois, (Taistelevat Metsot) Mun täytyy päästä pois niiden nokkien ulottuvilta.

Tähtemme ei enään tiedä kuka hän on. Onko hän tähden tekijä, mielikuvan mulkkaaja, etsimässä Raaka-ainetta, vai onko hän loppujen lopuksi pelkkä Ikävystyttävä Pikku Hemmo? Ehkäpä hänen täytyisi hyväksyä olevansa vain tavallinen heppu ja lakata yrittämästä olla jotakin, mitä hän ei ole.

Laita Moog Konttinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.