Tavallinen rahvas

Moog Konttinen

Tää on kuin toinen maailma, olla sun kanssas täällä. Aivan kuin matka uus; onks tälläistä todellisuus? Mä opettelen jokaisen liikkeen ja pyrin roolini oppimaan. Sä voit olla luonnollinen ja ihan omana itsenäs vaan, Sillä taide saa mut johdattaa luo Tavallisen Rahvaan. (Tavallisen Rahvaan).

Huomenna musta tulee Hemmo, Mä meen sen toimistoon, Soluttaudun sen työkavereihin Ja jos ne kysyy jotain Mä sanon että mä teen tutkimustyötä yhtä mun laulua varten.

Minä ja Hemmo vaihdamme paikkaa Ja mä tähden hänestä teen. Siks mä riisun esiintymisvaatteet Ja kitaran heitän meneen, Sillä taide saa mut käyttäytyyn kuin Tavallinen Rahvas. (Tavallinen Rahvas).

Tähti: Saakeli tää pyjama on hirvee!

Vaimo: Hirvee? No en sano muuta kun että mun Hemmoni pitää sitä joka yö.

Tähti: Oolrait, mitäpä en uhrais taiteen takia!

Mä teen tän taiteen tähden, Mä teen tän musiikin tähden Ja mä teen nää uhraukset Ja kestän ne lailla tähden, Taide saa mut käyttäytyyn kuin Tavallinen Rahvas. (Tavallinen Rahvas).

Tähti: Eiköhän mennä vuoteeseen kulta.

Vaimo: Olen tulossa! Sä et kyllä herää aamulla töihin.

Mä tutkin ilmiöitä ja simuloin henkilöitä. Mä teen hänen puolestaan töitä Ja hän muuttuu osaksi mua.

Hän vaihtaa Hemmon kanss paikkaa Ja saa sisältöö lauluilleen.

Mä teen Hemmosta käsitteen Ja meen vaimonsa kans vuoteeseen, Sillä taide saa mut nukkumaan kuin Tavallinen Rahvas. (Tavallinen Rahvas).

Sammuta valot. Sammuta valot.

Tähti vaihtaa hopeisen esiintymisasunsa Hemmon harmaaseen pukuun, Sateenvarjoon ja attacheasalkkuun. Hän luopuu tavanomaisesta konjakista ja sikaareista Ja tyytyy sensijaan kupilliseen kuumaa kaakaota ennen vuoteeseen menoa.

Laita Moog Konttinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.