Superperjantai

Nopsajalka

Jea, ja superperjantai. C'mon, yeah. Ja tää on se tyyli mis Hermanniki räppää. C'mon, jou.

Aika aikaansa kutakin. Näin pääs käymään, et vanhoilla päivillään sitä joutuu levylaulajaks. Onneks tänään pääsee bailaan ja vetään muutaki ku pulkannarua. Mites Nopsa sun röökilakko jaksaa?

Siis en mää mee sekottaan siis en mä blandaa. Raakaa, raakaa senssimillaa Nopsajalka blaadaa. Silmät punasena kutosella vihreet linjaa. Tuli seis, jos on muuta ku vaan senssimillaa. Ku no mul on nenäs vaan räkää, en mä koske spägään. Ku Kuningassoundi soittaa, se muut soundit sprägää. Ku ei ne tiiä tota eikä ne tiiä tätä. Meil on parhaat bileet päällä tänään Helsingissä. No siin on tuuttiruuhkaa, paras Soundiin pukkaa. Just niinku nurtsi on nurtsi ja kukka kukka. Eikä DJ Svengali oo ihan kuka vaan. Just niinku Antti Nopsajalka ei oo Jukka Poika. Vaan se faijan faija, iso paha faija. Nimi lukee läskil fontil flaierissa. Pim! Sytytän bileet, pistän soundit fileeks vaan. Jengi Helsingis voi ottaa viileest, se on:

Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Ja uudestaan selataan, se on. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii.

Kunkun soundissa kuuma tulee. Astu esiin DJ, sano: "Yy kaa koo nee." DJ Svengali, kotipaikka Bengali. Levareiden Phantom, pyöräteiden Ayrton Sennana tunnettu partymaakari. Hasiskakkupaakari, leikkien lääkäri, hittinikkari, tyttöjen tikkari kertoo sulle miten tää homma menee. Ku sä meidän saareen tansseihin saavut, asuksi käy bikinit tai burkakaavut. Kaikki voi bailaa ja sheikkaa peppua. Tyyli on vapaa, vaikka heiluttaisit letkua. Sit ku tulee aika, et mä sanon: "Joo!" Ni sit sä sanot: "Joo!", sit sä sanot: "Joo!" Sit ku tulee aika, et mä sanon: "Joo!" Ni sit sä sanot: "Joo!", ja sit sä sanot: "Joo!"

Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Ja Svengali on se King Kong, se on. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii.

Mut kato nyt, ku mä tanssitan mun prinsessaa. Mut kato nyt, tänään tungosta tansseissa. Mut kato nyt, ei voi valittaa ku kaiken saa. Sit jatkan vatkaamista kunnes paikat pragaa. Mut me ollaan täällä jo kolmatta vuot. Must Laidback-klubilla voit meininkiin luottaa. Eikä tarvi edes mainostaa. Kai nyt kaikki tyypit osoitteeseen osaa. Se on Helsingin Vanhakaupunki, Arabianranta, mini-Amsterdami. Ei kukaan vedä mitään pirii eikä aakkosii. Kovimmat huumeet vaan ganja ja seksi. Ja turisteilleki tervetuloo, kun ne tulee tänne niinku tulis huvipuistoon. Ja isommatki haluu mennä kaikkiin laitteisiin. Mut tääl ei käy ranneke, tää ei oo Lintsi, vaan:

Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Nopsajalka tansseissa taas, se on. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii.

Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu.

Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu. Kunu-ku-kunu-ku-kunu-ku-kunu Soundii.

Laita Nopsajalka soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.