K.H.Y.L.

Opaali

Ja seuraavana vuorossa klubimpaa materiaalia. Messissä Kalevan sonnit: Idän Ihme ja Spesialisti.

Apinat esiin, yeah.

Khyl, khyl, khyl, khyl, khyl, khyl, khyl.

Mä oon mukana peleis, seteis vaik ois paska olo, ja rullaan reteis releis ja mä safkaan Sohos. Ja läpät keveit, e-ei, vitun nahkahomot. Ämmii keveit leteis, otan matkaan horot. Ja ennenku oon ees syöny aamiaista, kysymättä kikkelii mun daami maistaa. Ei biisei Mikseris, mut mä laadin saiffaa. Oon ollu pimeydes, mut nyt saa shaini paistaa. Ja ollaanko läskeis? "No ilman muuta." Ihan vitun sama mikä on nyt ilmansuunta. Helluntalaisetki kimpoo, mut ei siltikään heruta, ennen ku mä tarjoon niille kirpiää mehua. Kallen kielletty hedelmä saa ne kippaan. Tuun ulos lohi edellä, se saa ne flippaan. Kiskastaan yhtenäiset kuosit jos se on musta kii. Kun kokoonpanon nimi on Spesi, Opa, Tupla-I.

Nää jätkät ottaa iisist, mut tiukkaa räbää hoitaa, ja kaikille ämmille: ihailkaapa tätä poikaa. Kolme jannuu, viinaa kolme kannuu. Khyl, khyl, khyl, khyl. Nää jätkät ottaa iisist, mut tiukkaa räbää hoitaa, ja kaikille ämmille: imaiskaapa tätä poikaa. ORW ja Joukkue-klikki. Khyl, khyl, khyl, khyl.

Kolme äijää mikis, järkkyy herkät spedet. Älä luulet ettei raidaa, vaik tilaan pelkät vedet. Enkä perustele, kyllä meille syytä löytyy. En kehuskele niille, vaik lisää pyytää löylyy. Syypää löytyy, kun meidän katseet kohtaa. Kiihotut ja inhoot, likka ottaa vatsanpohjaan. Ekaks opetan sua, miten bongii käyttää. Kato näitä sällei, milt se sonni näyttää? Sakset auki kunnol, et se tuhero loistaa. Jos ei ala loistaa, tarvii numero poistaa. Kuningatar Rango, kaiva ruoskat esiin. Kysyn MJ:n äijilt, mis ne huorat pesii. Liian isois kengis, mul on iso kuule lesti. Biisi yhtä positiivinen ku huumetesti. Kämppä putsattu tyhjiks ja kytil kiire taaski. Haukkusin teit tyhmiks, mut ku en mä vaan raaski.

Nää jätkät ottaa iisist, mut tiukkaa räbää hoitaa, ja kaikille ämmille: ihailkaapa tätä poikaa. Kolme jannuu, viinaa kolme kannuu. Khyl, khyl, khyl, khyl. Nää jätkät ottaa iisist, mut tiukkaa räbää hoitaa, ja kaikille ämmille: imaiskaapa tätä poikaa. ORW ja Joukkue-klikki. Khyl, khyl, khyl, khyl.

No niin, tänne pullo jäykkää ja pari Stellaa. BPM:t niinkun ämmät, tyyliin jotain kasifemmaa. Hoidettu, poimittu, toimittu. Et enää pysy peräs, ei muuta voi sanoo ku, et voi vittu. Ja sitähän ne hokee, ku jälleen on niin toimittu. Ou jes! Ja spraymaalii seiniin roiskittu. Ilo irtoo ku marinoimaan päästään sitä lihaa, ja jannut painaa käkää ilol, käännä sitä vihaa muualle. Kalja pistää vattan kuralle. Ja vaikkei jaksas pumppaa, niin ämmä sä jäät munalle. Köyhän miehen eväät, Spesi hynää syö. Sonnin ulosanti, pyydä Spesi kylään yöks. Ja ORW:ki tietää, mistä poika jauhaa. Yli-innokkaat huorat, jättäkää poika rauhaan. Lisäkkää siihen volaa, huudattakaa sitä nauhaa. Ja siihen kolaan pulttaamaan sitä auraa.

Pitiks sun mennä sinne? Khyl. Pitiks sun mennä sinne? Khyl. Pitiks sun mennä sinne? Khyl, khyl, khyl, khyl. Pitiks sun mennä sinne? Khyl. Pitiks sun mennä sinne? No Khyl. Pitiks sun mennä sinne? Khyl, khyl, khyl, khyl.

Laita Opaali soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.