Bushwa

Paperi T

Mitä sitä jahkaa, jos et istu pöydäs sä oot safkaa. Mitä sitä jahkaa, joko istut pöydäs tai oot safkaa. Ainut seikka mitä mutsi osas luvata: "huoran poika sä meet pesuveden mukana" Nii jäin viemäriin jumiin, vaihoin sotkuiset unelmani suttuisii unii. Ota rauhas, mä pidän sotani, Sun pitää ottaa mikä on sun ja mä otan omani. Ja jokasesta löytää voi hinnan, ku syön sanani ja paskon sulle kirjan. Muutos on jatkuvaa, se et sä oot siinä on sattumaa. Mut mitä sitä vatkaa, joko istut pöntöl tai oot paskaa.

Ei mitää uutta täällä pohjaveden alla, pelkkää henkireikää, ja väärän vuoden aikaa. Ykköset yllä ku mä tuun teille kylään, mut näihin bileisiin mä tulin hirttäytymään. Kaiken maailman käyntikortteja, ku designlasit pääs metskaan tähtiportteja. Kato ku tää hienoinki glitteri todennäkösesti päätyy spliffien filtteriks. Mitä sitä jahkaa, mä kusen Kolmen sepän monumentist Vapaudenpatsaan. Ja heitän kädet ilmaan, ku opin räppivideoista kuinka tehää elintilaa. Kuka täällä koputtaa? Ja kuka vittu muka olis keskiyöllä kotona? Se on alempi kerros minne sä haluut mennä, tervemenoo puhun perse etuliittees edellä.

(mitä sit jahkaa... mitä sit jahkaa... safkaa... mitä sit jahkaa... pesuveden mukana mitä sit jahkaa...)

Laita Paperi T soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.