Narratiivi

Paperi T

En tiedä miten alottaa, mut pitäis alottaa, ennenku sen ajatuksen kokonaan vain kadottaa. Ja jos se sua lohduttaa, en tullu lohduttaa, en mäkään mitään selkoo tästä jatkuvasta sotkust saa. Oon tässä täysin itsekkäistä syistä ja lisäisin, et toivon et oot sinäki. Sydämellisesti sydämistyny vaik' sydämestäni kai yhä estyny. Täs on vaan kestäny, kaikki menee muka kokoajan vaan paremmin, mut mä tuun kuoleen ihan yhtä tyhmänä ku nyt oon. Mut sun ei tarvii olla musta huolissaan, ei lainkaan, mä lupaan olla paskana sen "x" -määrän aikaa. Ihmisiin saa pettyä, siis se on jopa suotavaa. Petyn meihin sillä välin kun mä haen juotavaa. Ihmiskunta: mene ja tiedä. Ihmissuhde: kokeillaan vielä! Kokeillaan vielä, kokeillaan vielä, kokeillaan vielä, kokeillaan vielä..

Jos kaikki on jo tapahtunu.. sä oot parasta mitä.. sattunu. Kaikki on jo tapahtunu.. sä oot parasta mitä.. Jos kaikki on jo tapahtunu.. parasta mitä.. Kaikki on jo tapahtunu.. sä oot parasta mitä.. muhun on sattunu!

En usko sattumiin vaan sattuviin, jatkuviin tapahtumiin takautuviin. Ilmeisiin, ihmeisiin, miks ei siis teihin? Hirveisiin virheisiin, miks ei siis meihin? Voidaanko kehitellä, voidaanko esitellä, narratiivi meistä mitä ei tarvitse sepitellä. Tee musta leikkisä leikki-isä, joka tietää rajansa ja reittinsä. Ehk' ei keski-ikä tuntuiskaan niin keskiaikaiselta, ainaiselta pelolta et liian aikaiselta. Kuvittele perhe, kuvittele koti, kuvittele seinät, kuvittele ovi. Kelaa minkä kaiken on eka pitäny kusta, ennenku sä oot voinu löytää jotain turvallista musta. En tiedä miten lopettaa, mut pitäis lopettaa, ennenkuin vaan ajatuksest tulee jotain todempaa.

Jos kaikki on jo tapahtunu.. sä oot parasta mitä.. sattunu. Kaikki on jo tapahtunu.. sä oot parasta mitä.. Jos kaikki on jo tapahtunu.. parasta mitä.. Kaikki on jo tapahtunu.. sä oot parasta mitä.. muhun on sattunu!

Laita Paperi T soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.