Yli feat. Ringa Manner

Paperi T

Ootsä jo yli? Mä oon ihan just yli. Ootsä jo yli? Mä oon ihan just, pääsetsä yli? Mä oon ihan just yli.

Miten sä oot voinu? Ei kai mikään haavoitta hoidu. Kenell' nyt ei menis vähän huonosti, "Ihan ok." on paras mitä saa. Mistä sä oot juopunut viimeks? Mistä sä oot luopunut viimeks? Niinku heräis just kun osumassa maahan, vain oikeesti osuakseen maahan. Onni ett' onnellinen loppu, mahdollinen, todellinen joskus. Kaikkii muistoi ei muistella, vaan puiseva rakkaus ikuisena. Näinkö niitä laivoja hylätään? Vast' ku allas on tyhjä niin hypätään. Niin vaikea hyväksyy, ett' huono syykin on hyvä syy.

Mä oon ihan just, pääsetsä, ootsä jo yli? Mä oon ihan just, ootsä jo, pääsetsä yli? Mä oon ihan just, pääsetsä, ootsä jo yli? Mä oon ihan just, ootsä jo, pääsetsä yli?

Miten menestynyt sitä pitää olla, ett' hävitä jo voi suosiolla? Kuolema on luksusta mihin mulla ei oo varaa kieltäytyä kutsusta. Mä koitan olla sujut, mut sujut ei oo sujut munkaa. Se et oo sinä josta puhun, kun puhun susta puhun musta munkaa. Koitan kokoajan pysyy yllätyneenä niin mikään ei kai tulis sit niin ihan yllätyksenä. Ylipääsemises on se ylipääsemätön vaikeus, ett' pitäis päästä jonnekin. Mikä on se kasa, missä pitäis koittaa pysyä? Ei sellaiseen kai koskaan ollut kykyjä, ei mikään tunne pysyvä. Siks "Hyvästi" on aina vähän kysyvä. Kaikki on varmaa tai siis kaikki on varmaan. Narratiivi narraa, tosi hyvis' stooreis valetta on parhaat. Mitä sitä elää varovasti, luettuja päivii on lukemattomasti. Tule häihini sopimattomasti ja pidä sama energia hautajaisiin asti. Koe enemmän, muista vähemmän, jokin sussa teki musta vähemmän. Ja mä oon ihan just yli sust, mut anna vielä muutama biisi. Miten sä oot voinu? Tai siis miten sä oot voinu? Mä mietin sua tänään, en pitkään enkä hyvällä, mutta mietinpähän kumminki.

Mä oon ihan just, pääsetsä, ootsä jo yli? Mä oon ihan just, ootsä jo, pääsetsä yli? Mä oon ihan just, pääsetsä, ootsä jo yli? Mä oon ihan just, ootsä jo, pääsetsä yli?

Laita Paperi T soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.