Jay-Z feat. Mirel Wagner

Paperi T

Mä oon Jay-Z ennen Beyoncee. Heitän räppärin jokeen. Miten se striimaa? Pari vuotta kiimaa ei riitä. Viime kesästäni monta kesää siitä. Kirjotin tän riimin kun mä täytin kolkyt. Tätäkö tää on nyt? Sä sanoit et ennenku räppäsin mä olin kivempi. Ihan samaa mieltä itekki. Mut mites sä? Kutsut mua oikeella nimellä vaan sillon ku oon sun inessä. En pilaile ku sanon "Tee mut pilalle". Älä tapaa, jos tapaat ni tapaa keitä ihailet.

Me ollaan tuhoajii kaikki. Tyhjän uhoavii, putoaa viel haippi. Oo vaa oma ittes. Mut jos oonki mikä vika, mitä sitte?

Älä ole sinä enää, älä ole sinä enää. Älä ole sinä enää, älä ole sinä enää. Älä ole sinä enää, älä ole sinä enää. Älä ole sinä enää, älä ole sinä.

Mä en oo koskaan Mirkka Rekola. En osaa täydellistä lausetta, en niin suorii vetoja. Eikä nää hetket ole koskaan ajattomii. Siks etin takahuoneistakin takaovii. Mikä vitun soiro? Mä vedän keikan ja moido! Jokainen rasisti ja sovinisti, trans- ja homofoobikko, voi pysäyttää tän levyn nyt. Ei tarvi kätellä. Rima on niin korkeel et sen ali voi vaan kävellä. Jos kaikki tajuu se on iskelmää. Sä et tajuu sua itsekään.

Me ollaan tuhoajii kaikki. Tyhjän uhoavii, putoaa viel haippi. Oo vaa oma ittes. Mut jos oonki mikä kusee, mitä sitte?

Älä ole sinä enää, älä ole sinä enää. Älä ole sinä enää, älä ole sinä enää. Älä ole sinä enää, älä ole sinä enää. Älä ole sinä enää, älä ole sinä.

Laita Paperi T soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.