Sanat

Paperi T

Perustuu tositapahtumii, tai ainaki tosi todelle tuntuvii unii Älä ota tätä oikein, sä tiedät et mä oon hyvin huono kuuntelemaa toiveit. Siks sori jos mä oon liian avoin, mut räpis on vaa liikaa sanoi Ei mitä sanoo vaa mitä jättää sanomatta Jokainen säe ku pakomatka. Nää biisit ei oo susta vaik vähän oiski, tunnet mut nii hyvin et tiedät etten mä voisi ja vaik ne sanat ei ikinä tulisi takasi nii battleräppärinki on oltava joskus alasti. Mä haluun näyttää sulle paskan kaikki sävyt ja nähdä tunnistäksä rinnassas nää samat säryt. Mä haluun näyttää sulle paskan kaikki sävyt ja nähdä tunnistäksä rinnassas nää samat säryt.

Sasasasanat sasasasano ne sanat, sasasasanat joita ei saa sanotuksi Sasasasanat sasasasano ne sanat, sasasasanat joita ei saa sanotuksi

Mul ei oo kertosäettä joka toistaisi tarpeeksi niit tavuja joilla koittanu pyytää anteeksi ja on niit lauseit joista pysyä loitolla. Sanoks asiat miten ne on vai miten ne vois olla? Miehen on tehtävä mitä miehen on tehtävä, syntei on rumii sanoi suusta puhtaaks näin pestävä. Ja jos mä delaan ni julkaskaa nää biisit, ja vaik ne ois skeidaa ni julkaskaa ne silti. Kun soitin Pyhille näit laului, se oli skeptine Kai jotai hittibiisei niiden joukost turhaan etti se Mut mä en oo Teflonis, ja mä en oo teflonii. Ku tuntuu et riimit ei oo valmiit maailmaan, ne on keskosii. Mut sil on duuni, ja mul on duuni valita ne sanat nii et perustu ei tuuriin. Mut sil on duuni, ja mul on duuni valita nää sanat nii et perustu ei tuuriin.

Sasasasanat sasasasano ne sanat, sasasasanat joita ei saa sanotuksi Sasasasanat sasasasano ne sanat, sasasasanat joita ei saa sanotuksi

Laita Paperi T soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.