100% Vihaa Ja Väkivaltaa

Steen1

"Vitun koulukiusattu, vitun pikkuäpärä, mitä vittuu, vitun homot Teidät pitäis kaikki saatana tappaa Mikä vitun syy teil on vittu hakkaa jengii vittu kun ne vähän vittu Tägää johonkin vitun seinään, vitun homot, vittu Vittuun koko vitun virkavalta ja vittu muu vitun laki, saatana."

100 prosenttista vihaa ja väkivaltaa, nyt on aika kostaa, Käydä kyttii vastaan. Pikkupojat haluu tulla isona poliisiksi, Mun mielestä asiat on vituillaan just siksi. Poliisit on ku lauma vitun pikkupoikia, Jotka ei osaa erottaa mikä on väärää, mikä oikeaa. Miten päättäjää voi noin sokeasti palvoo? Kytät yytsii meitä mut kuka niitä valvoo? Ne ajelee autollaan edes takas itää Ja ottaa mut kyytiin vaikken ees tehny vittu mitään. Jos turhii kyselet, nii ne suoraan pataa vetään. Vaik nostaisit jutun, ei sua usko ketään. Näit juttui et tuu koskaan lukee lehdistä, Koko itäpuoli vihaa miestä sinistä. Pelko ja viha on vittumainen yhdistelmä. Kumpi on väärässä, minä vai järjestelmä?

100 prosenttista vihaa ja väkivaltaa, En suostu virkavaltaa kunnioittamaan. 100 prosenttista vihaa ja väkivaltaa, väkivaltaa, väkivaltaa. (2x)

"Mietipä jos sä oisit vittu kyttä... Jaksaisit sä istuu vittu tuolla pusikossa tutka kädessä viikon autossa, Päivästä vitun toiseen ja antaa sakkoja joillekin vitun surkimuksille Ylinopeudesta? Sä oot toivonu pääseväs johonkin vitun karhukoplaan Mut sit sut pannaan johonkin vitun passipoliisiks. Tää todistaa sen et kytät on tyhmempii ku muut ihmiset. Niille tehdään testit kyttäkoulus. Pääseks ne kytiks jos ne on niin vitun fiksuja? Ne ei pääse. Kytän täytyy olla tyhmä et se jaksaa tehdä sitä paskaa päiväst toiseen. Ja jos sä aiot kattoo kyttää ylöspäin, sä oot aivan vitun tyhmä jätkä."

Kaikki voi keskenään kelaa tätä hommaa: tossa kävi frendi, Naitil käytiin vähän bommaa. Kytät kun sai sen kiinni seiniinpiirtelystä, ne veti sitä pataan, Vitut kyselyistä. Pari nikamaa jätkältä murtu niskast Kun ne vitun siat sen rappui alas viskas. Spraymaalin suihkutus julkiseen pintaan, Tapahtu kyl aika vitun kovaan hintaan. Poliitikot ei tajuu, mitä täällä tapahtuu. Jos hyvät on puoliks pahoi, kuinka pahat vois ees parantuu. Ne heittelee jengii turpa ees lasinsiruille, Paholainen ei anna sympatiaa pikkupiruille. Niiden rikoksista ei edes jaksa pitää lukua, Suurimmat gangsterit pitää täällä virkapukua. Kierrä kytät kaukaa, mitä tahansa voi tapahtua. Ne siat lukee lakia kuin piru raamattuu.

100 prosenttista vihaa ja väkivaltaa, En suostu virkavaltaa kunnioittamaan. 100 prosenttista vihaa ja väkivaltaa, väkivaltaa, väkivaltaa. (2x)

Steen Christensen, voiks sitä syyttää? Sehän vaan pisti kylmäks pari kyttää. Tommonen tapa pitäis idäs säilyttää ja aina ku kyttä nähä, Niin sitä turpaan mättää. Christensen on itäpuolen sankari, Sille pitäis antaa kytäntappomitali. Jos sun henkiriepu on sulle edes vähän rakas, Älä ota turpaan, anna vittu takas. Tekis mieli ajaa kytät Vuokin telakan päähän, Ottaa niitten Glockit ja ampuu niitä päähän. Ja heittää ruumiit mereen Vuokin telakalta, Keväällä raadot sais löytyy jäiden alta. Mä en pysty virkavaltaa kunnioittamaan Enkä syyttömänä turpaan ottamaan. Mä voin myöntää etten oo ihan viaton, Mutten läpeensä paha niinku ne vitun siat on.

100 prosenttista vihaa ja väkivaltaa, En suostu virkavaltaa kunnioittamaan. 100 prosenttista vihaa ja väkivaltaa, väkivaltaa, väkivaltaa.

Laita Steen1 soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.