Puuhamaa

Steen1

Terveisii systeemille muurin ulkopuolelta. Onks sunki kämpäs kuolleita? Sun kontrollihuoneessa. Pitäs lähtee ulos, mut illan elokuva alkaa. Jumalankuva - eiks oo vitun kiva olla vapaa? Aerobic-räppärit toistaa samaa sanomaa, jota meille syntymästä asti sanotaan. Totuttu, soinu liian pitkää, ei me kuulla sitä. Tää on sielunrippeist kiinni pitämistä. Lähteny käsistä, seksist vallan väline. Ja rakkaus unohdettu käsite. Me lääkitään sitä kaipausta, kaikel mitä käsiin saadaan. Hei tamagotchi, sut pistettiin jo vankilaan. Rakkauden kaipuuseen ne antaa meille oscareita. Lostareita, MTV-ämmis käyttöpäiväleima. Tyttö kulta, älä anna sille räppärille. Meille on lihaa marketis, mut kissa haluu bäkkärille.

Tää poika laulaa laulua. Kaulapanta kaulassa. Huvipuistos ansassa. Elää päiväst toiseen. Näin poika laulaa laulua. Ahkeroivan taivaassa.

Mä en oo tänään kovin surullinen. Mut tarkottaaks se sitä et mä oisin muka onnellinen. Mittari paskana, tai sitten se on puuttellinen. Katson tytärtäni projisoin mun puutteet siihen. Ja luuppi jatkuu, kun me sitä ruokitaan. Siks meil ei oo koskaa rahaa, aikaa eikä tunteita. Enemmän kelloja vähemmän aikaa. Mut ilman viisareit, ei sitä ole lainkaan. TV-meininki se ei enää abduktoi mua. Soidin syvää hanukast, vast nyt mä alan toipua. Ei kukaan syytä lumihiutaletta lumivyörystä. Syyttely ei hyödytä sä kuuntelet nyt syytöntä. Niin me kaikki ollaan, silti suistumassa jyrkänteeltä. Ainakin niin kuuluu teeskennellä. Tyhjennysmyynti, kaiken pitää lähteä. Jos et osta vapaaehtosesti sitten sua käsketään.

Tää poika laulaa laulua. Kaulapanta kaulassa. Huvipuistos ansassa. Elää päiväst toiseen. Näin poika laulaa laulua. Ahkeroivan taivaassa.

Sekasorrossa on hauskempaa. Ootsä koskaa rakastellu talon katolla? Ootsä koskaa matkustanu tavarajunan vaunussa? Ootsä koskaa tienannu laulamalla kadulla? Meidän pitäs olla nälissämme elämästä. Silti hädissämme ollaan käsijarrust vetämässä. Energiansäästölamppu, pyöräilykypärä. Ihan vitun typerää ja kutsut sitä elämäks.

Laita Steen1 soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.