Mee Töihin

Steen1

Bling blong, vitun koyhat, kenellä oli sitä pätäkkää? Lauo, lauo! Hah!

Sä täytät lomakkeita, Makavelin osakkeita. Haista vittu, mee töihin! Ku palkkanauha vaan jatkuu Sikiön hikipajal. Haista vittu, mee töihin! Mitä ne puheet oli? Tuliks ne tuet jo? Haista vittu, mee töihin! Ja Voicen räppäreille Liekehtivän luento. Haista vittu, mee töihin!

Doubletime-flow, kuka raivoo, psyykkaa vaan niinku darravaino. Sik-sik-sikiön dik-dik-dikissä tatskattuna donitsimainos. Näkee teidän ilmeist, ootte kuses. Mul on skillei tehä millei, oon tules. Mee kotiin, poika, tossa kolikoita, osta itelles pallit vaikka Marikolta. Putsaa lattioita, pese kattiloita, rakenna vankiloita. Liekehtivän Sikiön plattaa ei tarvitse edes promotoida. Kymppilinjan loppu-ura tulee viel kulumaan mun lattioita pesten. Mun paikal oisitte spotissa, mikkikopissa tosissaan lainit loppuis kesken. Nykyään joka skidi wannabe-räppäri. Juna veke raiteilt ilman käkkärii. Keltanokkien taidot välttävii, ei räppäävii, vaan ringissä wänkkäävii. Suuret puheet, mister Coolis kylmän kyydin jälkeen tärisee lumes. Eti säkin päiväduuni, aikunen lapsi, ja kerää lattialtas Vanhasen kuteet. Venaa sporaa, ajan taksilla ohi, kolkuttele taikkuleipomon oviin. Vaimoja massilla, massia rassilla. Pellet ryömii haneen niinku vaskitsat. MG, Nino kasvaa vinoon. Hyppiessä tähtii, joo kyllä teiät nähtiin. Ku nään teidät ens kerral, kuulen salettiin, et: "Syötkö täällä vai pannaanko pakettiin?"

Siloposki-imago ja photoshoppi-unelmii. Haista vittu, mee töihin! Jos et vaan osaa ite, ei auta tune siin. Haista vittu, mee töihin! Ja jos kukaan musaas kuunteli ja kehu, se sua kusetti. Haista vittu, mee töihin! Hautaa haavees ja mee töihin, mee töihin, mee töihin, mee töihin, mee-ee-ee-ee-ee töihin. Haista vittu, mee töihin!

"What if you do work." Sano Kevin Boland. Tsekkaa, beibi, tsekkaa, beibi, tsekkaa, beibi, tää. Laita kädet ilmaan, give it up, give it up, koska sulla on hiussponsorit, kohumaine, vedät Seiska-övereitä, sekamediapätkä, Punavuoren yksiö, hipsterikavereita, työttömyyskorvaus, Intian-reissut, ikuisuusmusaprojekteja. Etsitte onnea mediaseksikkäillä metodeilla. Te teette coolin stadin, mutta ootte itse nappuloita, ja tarvitsette pönkitystä kiivetessä tikapuita. Elämäntyyli janoaa ylistystä, mutta budjettinne ei kestä alituista ylitystä. Ja unelma muodosta on tullu, jäät mun drinkis. Ootte kertakäyttötavaraa ku syömäpuikot kinkis. Ikuista asiaa, annan ilmasen vinkin: shake your bum. Shake your bum, eli ravista pummii. Saat näkyvyyttä ku Lastenklinikan kummit. Vaikka itse tarvit hyväntekeväisyyttä, kukaan ei tarjoo sulle sitä ystävyyttä. Et haluu tuntee oikeita vaan oikeenlaisii tyyppei, mut jono on pitkä niinku aina Onnelaan. Aina seuraava odottaa vuoroaan, joten onnee vaan. Jos pääset sisään, voit yllättyy, kun sisällä ei ookaan mitään. Töihin!

Siloposki-imago ja photoshoppi-unelmii. Haista vittu, mee töihin! Jos et vaan osaa ite, ei auta tune siin. Haista vittu, mee töihin! Ja jos kukaan musaas kuunteli ja kehu, se sua kusetti. Haista vittu, mee töihin! Hautaa haavees ja mee töihin, mee töihin, mee töihin, mee töihin, mee-ee-ee-ee-ee töihin. Haista vittu, mee töihin!

Siloposki-imago ja photoshoppi-unelmii. Haista vittu, mee töihin! Haista, haista! Jos et vaan osaa ite, ei auta tune siin. Haista vittu, mee töihin! Mene töihin nyt jo! Ja jos kukaan musaas kuunteli ja kehu, se sua kusetti. Haista vittu, mee töihin! Työkkäriin, työkkäriin. Hautaa haavees ja mee töihin, mee töihin, mee töihin, mee töihin, mee-ee-ee-ee-ee töihin. Haista vittu, mee töihin!

Laita Steen1 soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.