Itä-Helsinki

Steen1

Jee, 2011, Steen1, Itä-Helsinki.

Tervetuloo näille spoteille, mis löytyy kysyntää hitaille tai nopeille. Tääl elää kaikki huijarit ja sluibarit, eikä massitilanteet oo meillä päätähuimaavii. Just siks tääl keltanokat kynitään. Taskut ympäri käännetään ku hymyillään. Oli kyse korteista tai nopista, oot kuullu paikallisist Notkeist Rotista, ja Rohtoreista, ei tää oo sekakäyttöboogie. Räppii kotikulmist, rakkaast kotihuudist. Mis satunnainen matkaaja kusetetaan iloseks ja vaihtorahois sen kybä muuttuu vitoseks. Muutama bisse, ota chillii vaik joka päivä jostain kaukaa kuuluu kyttäpilli. Jäbät kulmil, kytät Pasilas, ja landet pysyy Kallios leikkimäs stadilaist.

Sä tiedät, Itä-Helsinki. Se kohtelee kaltoin mut rakastaa silti. Meil on parhaita miehii, näteimpii skidei ja kauneimpii mimmei. Se on, Itä-Helsinki. Se kohtelee kaltoin mut rakastaa silti. Rakkaille lähiöille biisi ja idän baareissa on helvetti irti.

Tääl jo syntyessään pokaillaan kätilöit ennen ku asutetaan Asa Masa lähiöis. Niinku tääl ei ois jo ihan tarpeeks hullui. Kulmille ilmaantuu koko aika uusii junnui, joit ei kiinnosta ku yleinen pahennus ja Hertsikan Alepan Koffin reppualennus. Parempi seki ku nysvää netis himas, ilmaset bivat cheat up from the feed up. Älä usko mitä mc:t kertoo, ei tää oo kaupungin kokonen AA-kerho. Niin, meitsi törmäs just Rudiin, se oli hutti ku se ei blaadaa enää budii. Muistakaa ettei kandee tulla näille kulmille aukomaan päätä täysin väärille kundeille. Voit saada kenkää niinku biitti täs styges. I niinku itä, keskisormi pydes.

Itä-Helsinki. Se kohtelee kaltoin mut rakastaa silti. Meil on parhaita miehii, näteimpii skidei ja kauneimpii mimmei. Se on, Itä-Helsinki. Se kohtelee kaltoin mut rakastaa silti. Rakkaille lähiöille biisi ja idän baareissa on helvetti irti.

Tääl on varkait, venkuloit, kolmen sentin tussei ja sinisii bussei, kaikkitietävii taksikuskei. Tääl on aina joku jolta spaddun pummia. Lähimarketeist löytyy kuolleit kulmia. Tääl on tuttui naamoi joka kaupunginosas. Oot eksyny pahasti jos vastaan tulee spora. Uutelan kärjest Kuliksen siltaa, Itä-Helsinki lapaset ilmaan.

Itä-Helsinki. Se kohtelee kaltoin mut rakastaa silti. Meil on parhaita miehii, näteimpii skidei ja kauneimpii mimmei. Se on, Itä-Helsinki. Se kohtelee kaltoin mut rakastaa silti. Rakkaille lähiöille biisi ja idän baareissa on helvetti irti.

Laita Steen1 soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.