Kaikki hyvin

Traumaryhmä

Afrikan lapset näkee nälkää, ne sairaina kituu ei oo äitiä, ei isää. Mut paskat minä niistä kun mun on paha olla. Syön lohturuokaa, ajan töihin autolla.

Mulla kaikki on hyvin muttei mikään. Kaikki on hyvin muttei mikään. Kaikki on hyvin muttei mikään. Kaikki on hyvin muttei mikään.

Bangladesh hukkuu tulvien alle. Pellot Afrikan kuivuu, antautuu Saharalle. Mut paskat minä niistä, kun mua vituttaa. Vedän kunnon lärvit, lennän Espanjaan.

Mulla kaikki on hyvin muttei mikään. Kaikki on hyvin muttei mikään. Kaikki on hyvin muttei mikään. Kaikki on hyvin muttei mikään.

Oisko silloin paremmin, jos työtä vaihtaisin, oisko silloin paremmin? Oisko silloin paremmin, jos kauas muuttaisin, oisko silloin paremmin?

Oisko silloin paremmin, jos lotossa voittaisin, jos jonkun hakkaisin, jos työtä löytäisin, jos oikein mässäisin, jos miehen vaihtaisin, jos naimisiin menisin, jos missiks laihtuisin, jos toiseks vaihtuisin, oisko silloin paremmin?

Mutta kun ei voi tietää, on turha ees yrittää. Kun ahdistus kietoo verkkoaan, ei muuta voi kuin koettaa saada ilmaa…

Laita Traumaryhmä soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.