Kurosawa

Paperi T

Elämä on sisään ja ulos, sulje ja avaa, sen jälkeen iso uni Kurosawaa. Kusta ja etikkaa. Lapset, kuunnelkaa Tarbashii ni kuntoon setit saa. Pitää olla löysä fitti niinku raideri; yes, please, taideräppi takas Steineriin. Otan sut vaan leikkinä, ja vakavasti vast, ku lausut takaperin William Blakea. Vanha kunnon, sisään ja ulos, kudos, rait rait, näytä sun sulos. Vit-vit-vit-vitusti mörköjä päässä. Sul on kohta purkkarit jäässä. Ne haluu hitin, tai hitit, on rivit vaan nekus, ponnista niiku ois fetus repus. Ota kii pullo socomii, wobble wobble, Bubble Bobble, rap-urpot mokomii.

Elämä on ihan just tulos, ja pidä tätä hetki kunnes myytäväks syntyy sun arpikudos. Rakenna keskiyöllä kemialliset häät, se on ikuisuuden liitto, joka ei tuu kestämään. Mitä helvettii sä odotit? Ei löydy verivalaa, mä toivon, et nää elementit palaa. Tekotaidetta ja tekohampaita, kun koko We Got Beef venaa viikonvaihdetta. Ja sitä se on kiemurrella ees taas, ku kielikuvia kuparille et saa. Jos meit yhdistää pelkästää horina, mun mutsi heitti taagemmat freestylet -92 Malmin Torilla. (niga) Sisään ja ulos, kunnes porattu kallo täyteen madonreikii, luukato tulos. Levyhylly täynnä rituaalimusaa, ja kolkytviis neliömetrii kynttilöitä sulaa.

Laita Paperi T soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.