Näkymätön Mies

Steen1

Näkymätön mies istuu luokassa, Ei viittaa, ei kukaan piittaa. Näkymätön mies istuu bussissa, Katsellen ulos ikkunasta. Miltä Susta tuntuu, Näkymätön mies, Näkymätön mies. Kuka huomais Sut? "Kuka huomaa, ei kukaan huomaa" Näkymätön mies, Näkymätön mies, kuka Huomais sut "Kuka huomaa, ei kukaan huomaa"

Näkymätön mies yksin kotona, lämmittää mikros Safkaa. Lappu mutsilta: 'Rakastan sua, sulje tv, kun Menet nukkumaan. Miltä susta tuntuu, Näkymätön mies, Näkymätön mies. Kuka huomais sut? "Kuka huomaa, ei Kukaan huomaa" Näkymätön mies. Näkymätön mies. Kuka Huomais sut? "Kuka huomaa, ei kukaan huomaa"

Näkymätön mies reppu selässään, kävelee ostarille. Klovni ilmapallojaan jakaa äideille ja tyttärille. Laukaisinta Painat. Näkymätön mies, Näkymätön mies. Nyt ne kaikki Huomaa sut "Nyt ne kaikki huomaa mut" Näkymätön mies, Näkymätön mies. Nyt ne kaikki muistaa sut "Nyt ne Kaikki muistaa mut" Nyt ne kaikki muistaa sut.

Laita Steen1 soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.