Pikkuäpärät

Steen1

Okei hei No, mä olin dokaa mellarin Peten kaa, pidettii pydes mellarin metekaa. Vuos oli -93, vitun kova gangstakuume päällä. Jengi diggas teknoo, me oltii vähän pidemmällä. Me digailtiin vitusti Losin gangstajätkii. Kato, joka jätkä niist kantaa vittu gättii. Ja yheski biisis ne kyttii pataa mätti ja verissään ne katuojaan makaamaan jätti.

No, me Peten kaa aateltii kääntää sit joku. Melkee samantien meiän ohi käveli joku doku. Pete dokas flindan tyhjäks, mä nappasin kakkosnelosen. Et jos se rupeis fronttaa, niin mä voisin teloo sen. Me lähettii sit seuraa sitä piruparkaa, pysyttii lähel, ettei se pelle ehtis karkaa. Sit se ukko käänty syrjään jollekin vitun sivutielle. Mentii perää, kato, sehä sopi meille.

Pete sano äijälle "hei" ja löi sitä flindal naamaan. Pullo meni paskaks, ukko alko huutaa. Pani kädet kasvoille, sormien välist valu blodee. Pete huus mulle: "tee ny jotain ihan vitun nopee!!" Mä olin ihan studiksessa, mä löin sitä lankul päähän. Huuto katkes ku seinää ku sen naama osu jäähän. Se makas liikkumatta, maa värjäytyi verestä. Mä tutkin sen taskut samal ku Pete vahti vieressä.

Napattii sen lompsa, lähettii vitun nopee hanee, mentii kudjuu ne massit littii panee. Fläbä täynnä lappui, joit ei ees jaksanu vittu lukee ja massii lompsas oli jotain viistoist vitun hugee. No lähettiin sit alametiksen snagarille bostaa. Saalisrahoilla pystyttii just tsägäl lihikset ostaa. Se ei vittu ollut sen yhen vitun lihiksen arvosta. Mä löysin kolmen lapsen valokuvat siitä lompakosta.

Laita Steen1 soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.