Veri Vetää Itään

Steen1

2000-luvun sakilainen taas idässä, vierailevana antistarana, Aiheuttamas sellast päänsärkyy et siihen ei auta ees paska Burana. Lähi-idäst lähiöön, vääntää verset, purkkiin. Eli tosiasiassa vetää perseet ja kusee nurkkiin, Byytta purkkiin ja hommaa slurkkii turkkiin. Tyypillinen ilta täl suunnal, ei mitään uutta, käisii jurppii. Eli putkareissuun riittää joku nollaykkösen hursti Ja idän kyttä on luotettava ku ruotsalainen metwursti (vitun huorat) Ja fiksu niinku George W. Yhteenvetona: painukaa äpärät vittuun! Jengii kiinnostaa huorat, nousut ja väkivaltaräppiraidat, Päällä suorat housut ja vitun kauluspaidat. Taustal buffatut meluaidat, vituillaan asioiden laidat, Paskalakit penaalissa koska polut ei oo kaidat. Siks Petostakaan et löydä pelleilemästä breikkimatolta, Vaan satunnaisesti Tallinnanaukiolta. Koska veri vetää itään jos päihteistä pitää Ja pääkopasta löytyy hädintuskin mitään Paitsi pirullisii biittejä ja niinku Ässä riivattui riimejä, Halveksiva asenne kohtaan poliisia ja turvatiimejä. (ne vitun äpärät)

Joo, ja syyhkittyjä punaviinejä mulla on taas reppu täynnä, Huppu himmeenä polttanu käyhää, Stenkka aiheuttaa taas jäynää. Julkisissa kulkuvälineissä mä pidän mukana tussii Ja piirtelen kutusii tikku-ukkoja jotka toisiaan vittu nussii. Kolmen sebun feltit pistän nätit setit ylänakkiin Eikä mua kiinnosta vaik vaunuun tulis kymmenen vitun savitakkii, Parin pommin jälkeen nekin vitun homot ymmärtää Jättää jätkän rauhaan jos se bommaa tcm:ää. Ja mitä vittuu sä yytsit, kattele sä vaan muualle, Soita sit kytät ku mä jään Itiksessä asemalle. Mua ei pysäytä vittu mikään, määränpää on itä, Siel voi krapulaa lääkitä ja pahennusta ylläpitää. Talsul venaa Tuplanopeus-Peijo, Olga, Filu sekä Malkki Pikkupiru nokka valkeena, enkä veikkaa vauvatalkkii. Heti ku tavataan, kyttii munaravii haneen ravataan, Parempi rynnii, kohta itäklubin ovet avataan.

Tuu avautuu, vittu, löydät nenäs vittu poskelta, Akuutti piripsykoosi lomilla vittu ku Kellokoskelta. Pikkupiru, väkivaltaa harrastava pikku paskiainen, Vitun nutipää huora, saatanan satiainen. Vittuun sä ja sun saatanan mikkihiiriklikki, Painukaa takas kaareen imee vittu toistenne dikkii, Edvee, ärve, servee, tuut meille vittuilee, Me vedetään sua vapaal linnatyylil perseeseen. Ja helposti voidaan saatana sun huoramutsis raiskata Ja sun tukarifaijaas vittu vesurilla päähän paiskata. Ja jos sen jälkeen tuut vielä vittu itään päin leijuun, Niin etitään sun lapses, se saa tutustuu idän omaan pikku hammaskeijuun, Ja sun muijas, sitä vanhaa orankii, Sitä mä raiskaan ku jotain saatanan sakkovankii. Mikkihiirihuorat ei tuu Talskille enää bailujansa pitää, Niiden veri lentää, mut mul se vetää takaspäin itään.

Opel Kadett, Mazda 626, 323 tai Saab 900, Siihen päälle vielä Ascona, niin tässä top 5, Joka taatusti lähtee kun pää on pöhinäpitonen. Ja sekunneissa lasketaan kun ulvoo kumit, Eivätkä notkeat rotat ei jää ruuhkiin jumiin, Vaan tulee sun uniin, karvapilotit päällä, Joka vitun säällä. Hei tuu käymään täällä, Missä apinat aktivoituvat tolusta Ja etsintäkuulutuksia liimaillaan viimeisestä aivosolusta. Tallinnanaukio, maailman kahdeksas ihme, eikä sille voi mitään Kun veri vetää itään. Vai mitä Rohtori, hei kerro se meille, Ja vie terveisiä kaikille hottentoteille.

On helmikuu, kylmää ja koleaa, ja pyödällä lojuu nopeaa, Koska ei jaksa, paikkana itä mis tuoksuu vähäosasten paska. Helvetin pimeää, nuoripari miettii uuden teinilapsen nimeä. Posse sekoilee ja miksaa, ei oo duuni mut silti pitäis saada liksaa, Niin ja narkit nappinuppeihinsa klikkikuppeja, Snaguja ja Subaruita fiksaa. Skinit röökii pummaa ja kleptaa birraa, Ei niit kiinnosta mennä ulos skrinnaa. Douppi on hubaa, Taskuis levy pameja, pari Buranaa, vitun vähän kaloireita, Xanoreita, normisoneja, eli norppia, Pirilaskuis mitä parhainta douppia. Sit pitää ilman kumia koukkia ja taas tulee niitä vitun toivottuja toukkia. Ja klämis, kondis, syfillis, itää, itään, rohtorin veri vetää itään.

Kaikki kaksnaamaset huorat ja vasikat pitäis viedä ladon taa Ja lopettaa. Tervetuloa itään, koska itä vittu opettaa

Laita Steen1 soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.