Caligula

Paperi T

Millasta handelii? Kravatista kii mankeliin. Ei puuros mantelii, jukeboxissa Randelin. Antenni otsas, apteekin tiskillä asbestii. Anteeksi, neidit, dokaan viinejä teit vanhempii. Kävely horjuva, flanu uniformuna. Ai, sä tuut Kontulast? Kiinnostaa mua ku formulat. Hyvä jätkä ku Caligula. Räppäreil taas joku halipula.

Hiuslakkakleptomaani, stidiaski mun unelmani. Mä haluun vittuun täält, työnnä mut marginaaliin. Piirrä viivaa likasen bussin kylkee ja delaa. Se on fellaatio-ornamentti, ku vien sen galleriaa. Ja silmäluomet kaupan päälle, sisusta sielus. Nää paskaakaan, ku mun kallossa hiatus. Jumalan trauma pyhän pesuveden luoma. Ja kusi pysyy pääs, niin kauan ku puhun suoraan.

Hyvä jätkä ku Caligula. Jos mä en naura, saanko? Hyvä jätkä ku Caligula. Jos mä en naura, saanko? Hyvä jätkä ku Caligula. Jos mä en naura, saanko? Hyvä jätkä ku Caligula.

Aika aikapommi pääs -olo. Sul on Seppo Fräntin swäg, YOLO. En tiedä lusikoista palaakse ne, mut täydet avannepussit, lavalla avaan ne. Ei tarvi tavata, se on Jumalan teatterii, ku paska lentää lavalta. Tulevaisuus, tulee vaisu. Mut mitä vanhemmaksi tuun, sitä ahneemmaksi paisun.

Kolikot sukassa, Hare Krishna daisy, Kani Raha voodoo, ku steissi on mun teismi. Kesken jääny keskenmeno, mielentila, avioero. On aivot jo mustaa, baari murskaa. Jonotan muiden mukana kokemaan ajanlaskun alkuu, jos mä en naura saanko kuolla sun laskuun? Ja jos mä en naura saanko kusta sun taskuun? Ja jos mä en naura saanko...

Laita Paperi T soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.